Icon of Minecraft Server RMCServers | Guncraft

Minecraft server RMCServers | Guncraft

[Nederlands/NL] Minecraft semi-roleplay server.

PROMOTE SERVER
772 Position
Download launcher
Online
0 out of 50
772 place
98.73%
Voting for the server
Vote
104 votes
Players
Server description

---==[Nederlands/Dutch]==---

Guncraft is een server die is gebaseerd op een oude serie van het YouTube-kanaal CobbleClub, CityCraft. De server is ondertussen verder ontwikkeld en is uiteindelijk een nieuwe game geworden!

Guncraft is een server waar je met een groep overleeft in een stad. Er zijn meerdere groepen in de stad, die uiteraard allemaal hun eigen doel(en) en grondgebied(en) hebben. Daarbij zijn er in de server ook extra wapens (d.m.v. mods), vandaar de naam. Ook is er de overheid. De overheid probeert de orde in de stad te handhaven.

Er zijn uiteraard wel enkele regels, waar je je aan zal moeten houden.

Wil jij meespelen? Kom in onze Discord-server: https://discord.id/Guncraft

---==[English]==---

This is a Dutch server. It is meant to be a national server, so an English description would be useless. If you still want to play in this server, you can. Just know that everything and everyone is Dutch.

Mob collection
Panda 2
Skeleton 1
Help the server find new mobs for the collection :) It's free and fun!
Find a mob
Book of complaints, problems and errors
Book of complaints
If you notice incorrect information or inappropriate content on this page, or encounter any problems with this server, please report it. The rating administration and the project owner will try to help you. Let's improve Minecraft servers together!
What affected the server position? updated 9 minutes ago
Comments

In this section, only server RMCServers | Guncraft is discussed with all its pluses and minuses. Advertising, swearing and insults are forbidden.

  Feedback